Intresset för NFL har ökat i Sverige. Fler och fler människor väljer att titta på amerikansk fotboll på teve. Du som är ett stort fan av NFL bör även fundera på om det kanske är dags att åka över Atlanten för att kolla på en match på plats.

Det finns flera svenska hemsidor som anordnar resor till USA. Boende och matchbiljetter brukar dessutom ingå i priset. Har du egna önskemål försöker företagen alltid uppfylla dem, till en extra kostnad förstås.

Stötta ditt lag

Som hängiven supporter bör du också fundera över vad du kan göra för att hjälpa ditt lag. Ett sätt att göra det på är att köpa olika supporterprylar. Du kan till exempel köpa en matchtröja som du har på dig när du kollar på matcherna.

Eller varför inte en kaffemugg med lagets logga på som du kan använda på jobbet. Det finns otroligt mycket att välja bland. Allt från kepsar till t-shirts och mössor som har lagets logga.

Supporterprylar är trots allt billigast att handla på nätet och det finns flera sidor som säljer dem. Ta en titt här för att hitta mängder med olika supporterprylar och stötta ditt favoritlag.